När jag tar hjälp av alla andras röster

Idag har Patrik fått föra det mesta av min talan, då min röst fortfarande har gått vilse.=/

Igår kom vi som sagt hem efter en dygnskryssning till Mariehamn. Det var Jag,Patrik,Min bror Thomas & hans fästmö Linnea.
Bussresan drog igång hela äventyret och vi tog en rast på NyköpingsBro för att få lite mat i magen.
Påstigning på båten och letande efter hytt 6403 drog igång,men vi hittade dit relativt fort.
Och eftersom vi inte hade tid på middagsbuffén förens klockan 20.30 så passa vi på att ta några glas vin i hytten och fixa håret med lite lockar.
Tog några varv på båten och stannade till för att pröva lyckan på lite spelautomater,men inga drömvinster där inte.
Och sen var det dags för denna underbara buffén senare på kvällen, Lax,rostbiff,potatisgratäng,sås,sallad och mycket mer.=)Förrätt, varmrätt och dessert..behöver jag säga mer;)

Och för er som gillar Erik Segerstedt som uppträdde på båten senare underkvällen så gick jag in i honom på Tax Freen, Nåväl hade ju vart mycket mer att komma ihåg om det var någon annan i min smak.
Kvällen gick och efter mycket alkohol och pratande så kollade vi på klockan och konstaterade att klockan redan var 03.00 och det var dags att försöka ta sig till hytten för att slumra in. Efter mycket skratt så lyckades vi.=)

Klockan 07.30 ringde klockan och jag vakna först och kunde snabbt konstatera att min röst var totalt borta (och är fortfarande) Fick iallafall upp min Älskling och vi traskade bort till frukosten medans de andra tog en kort lur till för att sedan komma och göra oss sällskap vid frukostbuffén. Otroligt gott med alla dessa pålägg och goda nybakade bröd.

Klockan är nu ca 11.00 och vi hämtar våra "feta" plånböcker för att dra en shoppingrunda på Tax Freen,
Kom ut därifrån med smink,ett par röda converse,Godis till oss och till lilleman,och lite alkohol (Midori,Bacardi Cherry och några burkar med färdiga drinkar, och så avsluta jag med att köpa en marc jacobs parfym (daisy).

En lugn och härlig kryssning blev det med en massa skratt och tjoande.Tack till de inblandade

Ett plus var det att min fina Hanna också var med och kryssade med några av sina kompisar också så henne stötte vi på ibland.


Jag skulle ha jobbat idag egentligen men så blev ju inte fallet då min hosta har tagit över och att min röst somsagt är borta med vinden. Så Patrik fick ringa jobbet för att sjukanmäla mig.
Men så behövde han ringa kris & bemanning också men de var ju som vanligt otrevliga och undrade varför jag inte kunde ringa/prata själv. Jaa undra varrför jag inte kunde prata själv,Tänk för fan litegrann!

Nehe om man ska ta och sätta sig med en mugg te och en bok nu innan det är dags att slumra in.
Imorgon är det en ny dag trot eller ej=)

xoxo 
 
     Dessert någon?                                                                Bror Thomas & Linnea


 
       Detta var bara lite isflak, det var hur                             Patrik & Jag
            fint som helt ute på vattnet.

       Tog bilden inne på tax freen, den borde ju vara god
      med tanke på att priset inte är något reapris direkt;)

Hostar sönder mina lungor.

Nu är vi hemma efter en jätte trevlig kryssning till Mariehamn, vart tyvärr ingen uppdatering igår, då det var fullspäckat schema hela tiden=)
Ska försöka mig på att skriva om hela kryssningen imorgon, sitter hemma med en hosta som retar gallfebern på mig och rösten min blev nog kvar på båten tyvärr.

Så nu känner jag inte riktigt för att skriva, utan bara för att ta det lugnt och vila upp mig! kommer ni tillbaka och läser imorgon?

Sov så gott nu
Puss på er


På bussen till stockholm

Nu är vi påväg till viking line terminalen och vi är framme om 1 timme. Ska bli en liten kryssning till mariehamn nämligen. Lånade Patriks mob att blogga ifrån så jag kan informera er lite. Vi ska kryssa tillsammans med min bror och hans fästmö. Fast iof så vet jag att det kommer vara lite folk på båten med kända ansikten. Min älskade vän hanna te.x! Men jag återkommer till er när vi kommit på båten efter klockan 18 någongång! Ha det så bra med er! Xoxo

Krävdes bara ett klick...

Då jag lagt min smyckestillverkning på is ett tag (gör till mig själv lite då & då) så kundee jag inte låta bli dessa underbaringar från items of johanna. Hon gör enormt fina smycken, detta får ni inte missa!
Dessa två fick mig på fall...


En dag hemma med Charlie

Jag som trodde att min första lediga dag på länge skulle bli lugn och skön,men tyvärr vart det inte så.
Började dagen med att vakna med halsont, vilket jag kände inte var något vidare då vi åker snart!
Senare på fm tog jag med Charlie till specialistläkaren för att kolla hans födelsemärken som kliar. Gick som jag trodde, det var ingen fara och vi skickades hem med salva.

Efteråt trodde jag att jag skulle kunna hitta lite prylar/kläder på stan men hade ju inte en chans att kolla utan min energi gick till att i princip leda charlie genom butikerna för att han har en dag med trotts och skrik. Ja ni som är föräldrar vet exakt vad jag pratar om eller hur?=)
Alltid lika kul när barnen lägger sig ner på golvet och vägrar gå upp eller skriker sig igenom en hel butik.
Barnpassning på stan röstar jag FÖR!!

Väl hemma så fick vi lugna ner oss på varsitt håll, han i vardagsrummet och han i sitt rum tills han kom och sa förlåt efter ca 1 timme! Sköönt,men jag börjar ana att trottsen inte är långt borta igen! *håller tummarna*

Nu sitter vi och ska kolla på Alladin innan maten är klar och att Patrik ska komma hem så vi kan åka en snabbis och handla tills morgondagen då Patrik, Jag & Malin ska ha en myskväll med hemmagjord pizza och några glas vin!



xoxo

Hemklickat!

Har precis beställt en snygg oversize t-shirt Unisex från Kan Dee shop, och hur snygg är den inte?




Kalastrött

Nu är jag hemma efter jobbet och ögonen orkar knappt vara öppna=/
Har inte varit min lyckodag idag precis. Min dragkedja på min vinterjacka gick sönder så ja jag har fått ta min tunna vårjacka en kall och snöig dag som denna. Och en kort stund senare så var det dags för dragkedjan på skorna att gå sönder..jävla typiskt!

Imorgon är det jobb igen fast bara ett pass på dagen,sen ska jag bara vara med min älskade charlie.
Gick in till honom nu när jag kom hem och stoppade om honom och gav honom en puss i pannan, den kärleken som jag har till min älskade son är enorm. Vad vore livet utan honom?! Jag är världens lyckligaste mamma som har en sån fin son=)

Nu ska här sovas och samlas krafter till morgondagen.

xoxo och sov så underbart gott

När det är dags att ta sig till arbetet igen.

Ingen rast ingen vila, jo lite men det är kanppt iallafall)
Nu är det dags att ta på sig dojjorna igen för att sedan traska bort till jobbet för ett 6 timmars pass´( bara?!)
Börjar bli van vid monsterpassen ju..haha
Idag ska vi ut och äta på jobbet så det är ju ändå skönt att det händer något.

Hörrni nedräkning har börjat endast 4 dagar kvar tills... jaa det kan ni klura på=)
Skepp o hoj!

Återkommer ikväll efter jobbet..
xoxo



Dåligt med uppdateringar

Ber så hemskt mycket om ursäkt om jag inte skrivit på ett tag,men jag har jobbat konstant ett tag nu, har inte haft tid till att lämna en rad eller två här förens nu.
Helgen har har mest gått i jobbets tecken. Dag som natt!
Och jag ligger återigen på jobbet nu tills imorgon kl 9.00 för då har jag ju faktiskt ledigt i hela 6 timmar, och de ska spenderas i badhuset på vattengympan och hemma slappandes, känner faktiskt att jag är förtjänt av det.

Igår var jag dock ledig en stund så då passade Patrik & Jag på att åka till Katrineholm för att fira världens finaste Thexas som fyller 1 år imorgon, grattis igen till lilleman. Tiden går så fort, känns som det inte alls var länge sen Charlie fyllde 1 år och nu är han redan 4 år.
Men det var mysigt igår iallafall, åt goda kakor och tårta (har hört att man får synda när det är kalas) ;)

Och den här dagen har varit jäktig, började dagen med lite sovmorgon vilket jag kände att jag behövde, sedan drog jag ut till ProffesioNails för att förnya naglarna lite,hatar när de ska växa så fort. Illa kvickt gjorde de det, fick även 20% rabatt på det hela med, man tackar och bockar!
Vidare för att handla lite mat på Lindahls(Bakad potatis med kycklingröra) som jag trodde att jag skulle kunna hinna äta hemma innan det var dags för att jobba,men icke. Det var bara att packa väskan och fara för att jobba natten där 15-09.
Och där äntligen fick man sätta sig ner för att äta sin mat, mums!

Så nu ligger jag här tänkandes på min älskade son som äntligen är hemma igen efter en helg hos sin far.
Och jag får inte gosa med honom fören på onsdag. Det är jobbigt ska ni veta.

Jag & Charlie sommaren 2010 på Öland

När en lång dag blir kort

Vart ska jag börja?
det drog ut på tiden på jobbet imorse så jag kom inte härifrån fören kl 10.30 och då vart det stan direkt för att
inhandla lite nya prylar.
Det blev te.x en ny tröja från Gina Tricot, 2 st dubbelringar från glitter och en fin vägglykta från Mique.
Och igår gick min sminkväska ur tiden då min svarta ögonskugga från makeupstore gick i tusen bitar mitt i väskan så när jag ändå var nere på stan passa jag på att köpa ny sminkväska och lite nytt innehåll;)
Bäst att passa på när man ändå har tiden att gå i sin ensamhet. Annars brukar man bara roffa åt sig första bästa när man går med lilleman!

Men väl hemma satte jag upp vägglyktan tillsammans med 2 ramar innehållandes mina favoritkillar.
Patrik undra väl bara vart bilden på mig var,men som svar fick han att vi bara hade två ramar..hehe.

Men här är jag sittandes i samma ställning på jobbet igen,redo att dr igenom en film eller två innan det är dags att sluta ögonen för natten.
Imorgon är det en ledig dag på schemat så jag ska försöka skynda på karln lite då han ska jobba och vi är bjudna på 1 års kalas för lille Thexas I Katrineholm. Man kanske skulle stanna kvar en natt då isåfall. Träffa lite underbara människor.
Återkommer om det imorgon.

Här ser ni vad jag shoppade tidigare idag



Resultatet på väggen, vad tycks? Ska det verkligen upp en bild på mig?
(dålig bildkvalité då bilden är tagen med mobilen)

Rise & Shine

Pigg & Glad, Njae går att diskutera kanske.
Har precis vaknat på jobbet och ska ta tag i disk och lite frukost kanske innan arbetskamraterna plingar på dörren. Kan vara skönt att ha sådant fixat.
Slutar klockan 10.00 och då bär det av mot gymmet för lite träning.
och efter det står det shopping på schemat.

Återkommer till er efter det..

Ha en bra dag mina kära läsare.<3


När jag tar på mig finaste pyjamasen för en dejt med John Blund

Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att sova, ska försöka blunda nu och hoppas på att John Blund kommer på våran dejt och sveper iväg mig till drömmarnas värld. Precis där jag vill vara nu!

Haar en lite jobbig period just nu, tänker alldeles för mycket. Och på alldeles för mycket som jag kanske inte borde tänka på.

Men man borde väl få drömma sig bort ibland till det otänkbara...eller?
Blir drömmar någonsin till verklighet?

Godnatt hoppas ni alla sover sött nu.

xoxo


work i do

Kan ju inte påstå att tiden går alldeles för fort.
Mycket jobb här framöver, gick på idag kl 15-10 imorgon,
Går på kl 18 imorgon igen till klockan 10 på söndag så fortsätter det...dock helt okej för plånbokens skull;)
Men jag klagar inte alls, trivs så bra och nu är ju ändå sonen hos sin far och sambon är på jobb (som vanligt)
Skulle ritat kors i taket om jag fick en lugn kväll med honom utan en massa måsten!=)

var och simmade en stund på dagen, coh jag måste säga att det var otroligt skönt.
Imorgon blir det kondition & styrka för man måste ju variera sig.
Ska även boka in tid med en PT så jag kan få lite hjälp med de områdena på kroppen jag vill träna.
Ska bli kul att få lite hjälp med att träna upp rygg och mitt dåliga knä!
 
Men nu sitter vi och slappar i soffan på jobbet för en stund innan det är dags för kvällsmat och annat.
Sen blir det till att fortsätta på sin nya header en stund innan vi släcker lyset här.

Hörs senare nu ska jag vara lite trevlig mot de andra här.

xoxo




Allt från Beatles till Cornelis Vreeswjik

Först lite fika vid 16 snåret tillsammans med Linda och hennes syster,sedan åkte de ivög för att hämta Lina. Och jag tog Charlie i handen och vi gick till kontoret för lite Tacobuffé och underhållning,Charlie höll igång från start till slut, var varm och rosig om kinderna när vi gick därifrån. Musikern spelade några låtar Charlie kunde sjunga med på, och charlie är ju inte blyg för 5 öre.=)
Men det var otroligt god mat och bra underhållning, han var riktigt duktig och nu slog det mig vem han var grymt lik. Självaste Björn Afzelius. Sjukt egentligen...



Charlie somna iallafall rätt fort efter vi kom hem, han ville se lite av Peter Pan och den där elaka gubben Kapten Krok;)
Men nu sover han och jag och Patrik sitter i soffan och kollar på något program som heter "svensk maffia".
Inget program för mig inte, får väl flörta med honom så vi kanske kan se en film sen.
Vill så gärna se..



När jag ändå är inne på filmtitlar så ska jag rekommendera en jättebra romantisk komedi.
kollade på den idag och kunde verkligen inte sluta titta.


Tar en funderare över denna dag

Vaken är jag men piggare kunde jag ju dock ha varit. Blir nog förhoppningsvis om en stund.
Huvudvärken är borta men den har tydligen satt sina spår känner jag då jag är lite tung i huvudet!

Jaha, den här dagen kommer nog rulla på som alla andra dagar. Ska hoppa in i duschen och sedan börja på och
plocka lite här hemma, känns som om man gör det jämt. Någon som kanske känner igen sig?
Charlie och jag har alltså en hemmadag idag, han är hemma från dagmamman och jag är så ledig som man bara kan bli. Så idag ska vi spela spel,kika på Peter Pan( lovade honom det igår).
Och så ska vi få fikafrämmande idag av Linda, Hon kommer förbi en snabbis innan vi ska gå till kontoret. Det bjuds nämligen på tacos med underhållning där idag. Och det var vi inte sena med att tack nej till.=)
Inte alldeles för ofta något sånt händer.

Ja just det, igår var jag ju som jag skrev i ett tidigare inlägg på bredvidgång hos en annan kund.
Kändes riktigt bra,verkar vara ett schysst ställe. Lite bra extratimmar några gånger i månaden.
Så förhoppningsvis så ska fler dagar bokas in för bredvidgång, men vi får väl se vad kunden tyckte först!=)

Ska skicka iväg lite andra cv:n nu också. Man kanske ska prova på någonting nytt snart, som ett litet extrajobb!

Näe nu far jag iväg in mot duschen...

Jag igår...


Watching the stars

Karln är hemma nu iallafall. Han fick bara en macke. hahhaha
Men jag ska gå och lägga mig då migränen ej är långt borta...
ner under täcket och stanna där! så lyder ordern för mig..

Önskar er en godnatts sömn..

xoxo


Maten är klar men vart är karln?

Jaha här ha man lagat maten karln har önskat idag, Pannbiff med potatis o stekt lök. Men vart är karln?!
Jo han skulle jobba över=/
Mindre roligt,men vad kan jag göra åt saken.
Jo man sätter sig ner själv med maten, fast att man gör en fin dukning med tända ljus..haha=)
Så nu ska jag äta lyxmiddag och kommer tillbaka senare..

xoxo


Tired

Då bär det av mot jobbet, tröttare än tröttast. Men det blir nog bättre lite längre in på dagen ska ni se.

Ha en bra dag!

Kram!


När sladden är funnen till kameran

Den här dagen har löpt på väldigt fort. Lämning hos Dagmamman, hämtning hos dagmamman för att sedan gå
vidare mot bvc för en 4 årskontroll, Inget fel på min lilla kille inte. Men han ligger över sin kurva i längd med sina 112 cm=) Han blir en lång och ståtlig kille när han blir äldre.

Den tiden under dagen som jag hade lite egentid spenderade jag nere vid strömmen här i Norrköping.
Tog en promenad och fick till ett par fina kort som jag sedan gick hem och redigerade, Lycka över att kamerasladden är funnen igen.

Annars har jag spenderat em/kvällen på jobbet, vi hade en slödag och kikade på lite film.
Råder er att inte titta på psalm 21 då den var otroligt tråkig. Det konstaterade jag och arbetskamraten då vi inte fann denna röda tråd i filmen. superlustig!

Men nu skriker sängen efter mig då jag ska upp klockan 6.30 imorgon (rena rama natten då ju).
Det är inskolning på det nya stället, håller tummarna för att det ska gå bra=)

Bjuder på några bilder från promenaden.









Störst är kärleken


Världens finaste kille!

Mamma Älskar Dig Charlie<3




Bättre att ha en diamant än 100 stenar

Det finns sanna vänner och falska vänner. Det vet vi alla, eller hur? Jag har börjat att rensa bort mera och mera av de falska vännerna. Varför skulle jag låta dem stjäla min dyrbara tid? Vänskap är något som man förtjänar, det bygger på ömsesidig respekt, inte på avundsjuka!

Äkta vänner är som ädelstenar
värdefulla men sällsynta;
falska vänner är som höstens löv
granna men blåser bort med första vinddrag

Jag har märkt den senaste tiden om vilka som verkligen ställer upp på mig i vått & torrt och vilka som finns där endast för att gynna sig själva.
Ta bara när min son Charlie föddes, tror aldrig att jag har haft så mycket "vänner" som då. Allt var perfekt och han var tydligen bara någon man kunde gosa med under spädbarnstiden,men med åren har bara de bästa stått kvar vid min & charlies sida och jag är så evigt tacksam över att ni finns.
Nu får man inte ens frågan "Hur mår Charlie?"
Den tiden är tyvärr förbi.

Visst är det mysigt med små spädbarn,men men kan inte bara ta utan att ge av sin tid.
Jag har några vänner som har barn och tyvärr ser jag detta hos många av dem med.
Det är sorgligt att dessa människor som kallar sig vänner kan vara så avundsjuka och inte göra något av sina liv själva, eller har jag fel? 

Men som rubriken lyder "Bättre att ha en diamant än 100 stenar"



Alla Hjärtans Dag




Här kommer nästa ledtråd till din alla hjärtans dag present
-Kolla i din kaffemugg i köksskåpet!;)

Bitter

Som ni kanske märkt så var jag lite bitter i föregående inlägg.
Men efter denna dag så blev jag faktiskt lite sur över en kommentar.
Det lät som om jag kanske var emot allt som rörde sig utanför sveriges gränser,men icke där har ni fel=)

Sitter och jäspar medans jag tittar på någon westernfilm tillsammans med Patrik, inget för mig men man får ställa upp och kolla på någon sån film då & då iallafall=) han ställer ju upp så mycket förmig annars!

Men nu måste vi nog bryta då jag snart somnar i soffan med datan i knät.

Sov så gott.

xoxo



När ska man sluta förvånas?

En seg dag börjar sakta men säkert ta slut.
Gick upp kl 07.30 imorse, fick sova allt som allt 5.5 timmar.
Men jag har ju en ledig dag så vad gör då det?! Att få umgås med de finaste är ju det bästa som finns.

Har tagit en shoppingtur idag, inga köp som var några måsten utan mera inpulsköp.
Blev lite nya Yankee Candle ljus i olika dofte, jag älskar verkligen dessa ljus. Dofterna är så underbara.
Så ska du köpa ljus köp Yankee Candle.
Och så har vi även köpt lite nya krukor till vardagsrumsfönstrena. Kul med lite nytt!
Min sladd till kameran är tyvärr fortfarande på vift så några bilder har jag tyvärr inte idag heller=(

Nu undrar ni säkert lite över rubriken jag valt till detta inlägg....
Nu är det så att jag är så fundersam över en sak.
Är det så att bara för att man är Brunögd och Brunhårig så tror folk automatiskt att man är från Chile eller något liknade land? Är man endast svensk om man är Blond,Blåögd/Grönögd?
inte första gången jag har blivit påhoppad om vilket land jag kommer ifrån. Och jag är så fruktansvärt trött på det!!
Mamma är svensk och Pappa är svensk och då borde jag automatisk bli svensk...





Alarmklocka ON

Nu ställer jag alarmklockan och släcker..
Godnatt and sleep well!


När jag sitter på nålar

Brolle har gjort sitt framträdande och han är grym.
Om jag ska kommentera de andra

Loreen: Helt okej, den som vinner tillsammans med Brolle. Hejja Hejja!

Babsan: Vad gör du på scen lilla vän, Åk hem och sticka. För på scenen platsa du inte.

Elisabeth Andreasson(?): Kunde ha passat för 20 år sen kanske. Men vilken röst....

Sanna Nielsen: Jag gillar kvinnan skarpt,men vad hade hon på sig stackarn, Hon borde skaffa en ny stylist!
kankse en andra chans?!

The Moniker: What!? En blanding mellan Mika & Thomas Di leva sa vi här på jobbet. När kommer de riktiga bidragen under jag!

Anniela

Christian Walz: Inget fel på denna, men tyvärr blir det inte bättre än så. Men jag gillar hans röst. Lite speciell

Så då hoppas jag på att BROLLE & Loreen vinner och att Sanna Nielsen(?) går till andra chansen


Vem tror ni går vidare?

När jag tappat bort kamerasladden.

Typiskt, jag som skulle ta kort på lite saker idag,eller korten har jag tagit men sen var det ju det där med att föra över till datorn. Sladden har sprungit bort...(igen)
Men men ni ska få se så fort jag hittat den.

Vi har en storstädardag idag här hemma,skrubba golv, tvätta soffklädsel och mycket mer.
Kändes skönt att få det gjort innan jag åker till jobbet 18-10.
Hoppas på att ni får en bra lördagskväll.
Det kommer jag garanterat att ha då min favoritkarl ska befinna sig i tv-rutan kl 20.00.

Han är först ut och numret du ringer för att rösta är ‎099-202 01, låt telefonerna gå varma.
 



     Kjell "Brolle" idag på genrepet..


Återkommer till er senare ikväll, hoppas på att jag hittat sladden tills dess!

xoxo

När jäspningarna blir fler och fler

Ännu en dag har nått sitt slut, en dag bestående av jobb och lite shopping i matvarubutiken.
Började dagen med att dra med en trottsig 4åring till dagmamman, segt men det gick.
Jobbade 10-15 och fick då ett samtal från Micke på kontoret om att jag var välkommen att gå brevid hos den andra kunden. Så på onsdag ska jag dit för att prova på..skoj!=)

Fick hem mina smycken från jfr idag också,tyvärr var det ju en dubbelring jag redan hade,men man kanske kan sälja det här. Bilder kommer upp imorgon=)
Kanske kan lägga upp lite mer saker här för att se om någon är intresserad. Har ett par urläckra guldleggings som är för små som jag kan tänka mig att sälja. Men som sagt bilder lägger jag upp imorgon under dagen(håll utkik)!

Älsklingen och jag lagade varm smörgåstårta idag som vi åt tillsammans med en god sallad.
Drog på en film som var helt okej,lite småseg ibland. Men riktigt sorglig /jobbig att titta på.

                                  

Blev inte någon träning idag heller då min kropp slog sig rätt illa efter fallen igår=/
Men nu vilar jag och ska snart sova, så förhoppningsvis så kan jag dra till gymmet imorgon. Har inte fått träna 1 gång denna vecka,pga jobb och att ha ont!

Sov så gott med er,imorgon är en ny dag...

xoxo

G´Night

Nu ska jag gå och väcka min fästman så jag kan få lägga mig på hans arm=)

 När vi tar fram våra fina sidor;)



Ni är lite dåliga på att kommentera mina inlägg, tycker nog att av närmre 100 läsare så kan väl iallafall någon kommentera;)


Sov så gott kära läsare, hörs imorgon

xoxo


När jag vill utöka garderoben

  
               
                 Klicka här för att komma till Topshop


                                                      Klicka här för att komma till Chique.se

                                 







När fötterna hellre vill vara i luften.

Dagen är väl kanske inte den bästa på länge, vaknar upp och tittar ut genom fönstret och genast försvinner vårkänslan som fanns där igår, SNÖ!!??
Men man är väl inte förvånad när det gäller våra vädergudar.

Har jobbat halva dagen idag och vart på en träff med förhoppningsvis en ny kund på jobbet. Väntar på samtal imorgon för att se vad de kom fram till! Verkar helt okej ändå.
Men hör och häpna på vägen hem som är en promenad på 5 min så ligger jag på rygg två ggr.
Och båda gångerna pratar jag i telefon och de hörde inte ens när jag ramla.
Men det fanns nog väldigt många i hyreshusena som fick sig ett gott skratt under e.m.
En påse som flög högt upp i luften och en tjej som inte var långt efter den...hahah!
Slog i benet och armbågen något fruktansvärt så nu har jag lite blåmärken och svullnader.

Men gnälla ska man inte göra utan nu packar vi väskorna för att ta en tripp till Badhuset...

hej på er

xoxo

 Inte jag på bilden=)


I have only one word...



Wonderful!!
För er som inte sett filmen men kanske vill eller ska se den...SE DEN så fort ni bara kan,
Och för er som inte tänker se den,your lost...



klockan är mycket, nu ska jag ta en dejt med john blund.

xoxo my lovely ones

Vart tog tiden för träning vägen?

Träning,hm trodde jag ja. Blev till att jobba istället,ingen rolig tid direkt 18-21.30.
Men snäll som man är så ställer man upp när någon är sjuk när man egentligen skulle iväg och träna.
Fick lite extratimmar imorgon också men vägrade hela dagen då jag har andra planer tillsammans med sonen och fästmannen, BADHUSET=)
Först lite Plask och lek med Charlie sedan blir det träning igen, så som jag längtar. Zumba vattenträning. Shake it!
Ska ta med kameran så jag kan bjuda på lite bilder från badet imorgon. Inte glömma!

Nu blir det att falla ner i mjuka soffan och avnjuta en ny film...



Är det någon mer som sett den?




 Skriv gärna om det är något som ni vill veta, något som ni vill att jag ska skriva om=)

Ber om ursäkt...

Har varit dålig på uppdatering.
Gårdagen spenderades på jobbet hela dagen, en mycket seg dag som aldrig verkade ta slut.
Och fm idag var det full rulle, först till dagmamman för att lämna va min Charlie så han kunde få leka av sig med de andra barnen, sen var det bara att gå vidare till Bussen som skulle ta mig till Kontoret.
Det var dags för den månadens P-Möte. Alltid lika uppskattat....crap....

Efter ett sånt möte är det skönt att ta en promenad och prata av sig lite...så blev det också.
Mötte upp Bellan vid vrinneviskogen för att ta en av stigarna i skogen och snacka om allt mellan himmel och jord.
Det var dock inte det lättaste att gå i den skogen, då det bara var isväg hela vägen..
Men vad gör det när man är ute i friska luften med solen och naturen vid sin sida, skönt säger jag.
    isgata var det som sagt.......


M
aten ligger i magen, och det var fruktansvärt gott ska jag säga er. Ugnsfalukorv med hemmagjort potatismos och lite inlagda gurkor till det. Satt dödskönt i kistan...

Om 2 timmar är det dags för träning...
Springa och köra lite crosstrainer...

Fick nyligen ett samtal och är inte så glad just nu så nu vill jag inte skriva mer..... återkommer senare...

xoxo

När det är dags att lägga huvudet på kudden..

tycker nog att bilden säger allt...


För mycket på hjärtat

En lång dag har snart nått sitt slut. Helst skulle jag vilja radera hela dagen.
Har inte rört en fena, känner mig konstig i kroppen. Kan ju dock bero på att man inte somna fören klockan 03.30 inatt. Vaknade av ett samtal ifrån charlies far att de var nedanför..det var såklart ett efterlängtat samtal men ack så segt, Patrik var dock snäll och gick upp så jag fick sova lite till=)

Klockan tickar på och jag ska försöka ta tag i lite klädhögar i pausen av top model (bästa att ta reklamerna för då missar man inget, smart va?!)

Imorgon drar livet igång igen med träning,jobb och lämnade av Charlie hos dagmamma?
Skönt att inte bara sitta hemma och glo.
Dagens känslor har varit lite blandade. Tänk dig en blandning av att vara Bitter,Lycklig och Riktigt jävla Förbannad. Inte den bästa blandning.

Och varför är jag då förbannad?
Jo för att det är sånt jävla fjäskande bland folket i ens närhet, vissa får inte såras och gör allt rätt medans andra är lätta att sparka på. Skärpning för fan....
Någon som känner igen sig?

Sådär ja, nu har jag skrivit av mig lite iaf...

xoxo


Ny medlem hos gratisbio,bli medlem du med


Bli medlem,tjäna poäng och förvandla till pengar/presentkort... det har iaf jag gjort.



När jag bjuder på Lördagens bilder




















Näe ni nu väntar sängen på mig, Jag har en viss son som kommer hem tidigt imorgonbitti efter en helg hos sin far.
Gud så mycket jag ska gosa med honom, han är enormt saknad just nu...

Godnatt på er

xoxo

Vilken kväll/natt!

Väl hemma hos mor & far var det full fart. Min kära mor skulle hjälpa mig att locka mitt hår(svor väldans mycket då hon hatar att locka mitt tjocka långa hår) vart superfint, tack mamma!<3

Ta på sig kläderna,äta lite mat och så skjutsa min bror iväg mig lite tidigare till johanna(kvällens värdinna).
Lämnade över presentkorgen(vilket jag glömde ta kort på:( ) såg ut som hon vart nöjd och glad över den iaf.=)
Sen var det dags att spegla sig igen, sminket skulle ju på. Tog dock bara grunden så länge då jag skulle få hjälp med ögonskuggan under kvällen.

Resten av gästerna rulla in en efter en,och den yngsta för kvällen var Alva(1 mån) =)
Sen drog det igång, maten serverades bestående av enorma mängder av varm smörgåstårta och sallad. Mycket gott, men Johanna vad hade du i? Du berätta aldrig det!

Musiken spelades i bakgrunden och vi satt och snacka en massa skit innan det var dags för den där sminkningen, tack bellan och tack Beckan för flätningen av håret. Mycket nöjd med resultatet.
Kvällen rullade på och systemkameran gick på högvarv, köket vart platsen för korttagning. In i kameran bara...;)

Efter ett antal glas bål och vin var det dags att ringa taxi för att ta sig ner till Harry´s ( allas våran vän).
Dags att skaka Rompa...och hälsa på allt folk man inte sett på ett bra tag...

Avslutar detta inlägg med att säga att kvällen blev otroligt lyckad, tack till alla inblandade

Har en bild att bjuda på så länge....




 

På tåget

Har precis hoppat på tåget mot Katrineholm....
hade migrän inatt så jag är jättesliten idag.=(
men ser fram emot kvällen så enormt mycket.
Nu blir det raka vägen hem till min mor o far för att fixa iordning sig...;)



xoxo

Mätt & Belåten

Har varit en extremt lång dag idag,så detta blir ett kort inlögg då jag verkligen måste sova.
Tiden har gått extremt sakta idag, jobbat hela dagen 10-22....
Imorgon är en ny dag och jag far mot Älskade Katrineholm..Är jag saknad mån tro?



återkommer imorgon med ett längre och roligare inlägg.

xoxo

Skaka loss med zumba

Nu har jag provat på vattentränings zumba och jäklarns vad kul det var,men väldigt tufft att hänga med.
Det blir flera besök i bassängen med damerna så vi kan skaka rumpan till musiken..hehe=)
har ni möjlighet så bara måste ni prova på det...

Skönt att man har kommit igång med träning  nu. Tyvärr blir det ingen mer träning denna vecka..får bli raska promenader i Katrineholm istället. Men nästa vecka blir det gym,aerobics,zumba och förhoppningsvis box, Måste bara ha någon och träna med *Lisa host host*;)

Imorgon är det jobb igen 10-21.30 ett underbart pass=)
Men jag måste säga att jag ser fram emot det lite eftersom vi har endel planerat.
Sen tar jag helg.....


Nu blir det film....sett denna?



xoxo

jakten är igång

Varenda affär har nog haft mig inne hos sig idag, men jag hittar ju ingenting att ha på mig till Johannas fest imorgon. Katastrof, vilken tur att svarta plastsäckar finns. drar en sån över huvudet. Näe skämtosido=)
Nu sitter vi och väntar på att maten ska bli klar i ugnen, bli gratäng idag med. Bara för att det går fort att göra.

Min lilla kille blir hämtad av Mormor & Morfar senare för att spendera natten och hela dagen där imorgon.
Jag behövde lite hjälp då hans dagmamma har planeringsdag och jag ska jobba hela dagen.
Vilken tur att man har Mormor & Morfar som kan ställa upp då..
Men tyvärr får jag ju inte träffa lilleman förens på måndag eftersom han ska till sin far denna helg. Tiden går för snabbt man hinner ju knappt tänka innan han ska dit igen.=/

Men Patrik och jag få en kväll tillsammans så då ska vi passa på att leta kläder tills på lördag till mig..hoppas man kan hitta någonting annars blir jag galen.
Men vi hinner bara umgås till kl 19.30 för sen ska jag vidare på träning, en nyhet på medley...Vattenträning Zumba (en blandning av Vattengympa och zumba) Ska bli otroligt spännande, någon som provat det?


Skriver ikväll efter träningen....

xoxo


hemma och otroligt trött

Ja jisses det är mycket som har hänt sen sist jag skrev till er.
Mötet gick helt okej, vart erbjuden mer jobb hos en annan kund,men innerst inne vill jag ha mer timmar hos min nuvarande kund. Bättre än inget dock=) Det var också väldigt skönt att få prata av sig med chefen lite.

Efter mötet gick jag vidare till ica för att handla lite,men mitt bankkort låg ju inte i min väska...gaahhh (Och hur nervös blir man inte av det då?) blev till att plocka bort lite, tycker nästan att det är lite pinsamt att stå där när det är lång kö och strula till det så mycket. Men men jag hade dock lite pengar löst så jag gick ju inte därifrån tomhänt.=)
Vidare mot malin och barnen för en underbart god måltid bestående av potatis occh köttfärsgratäng serverat med sallad.mums! Sen fick barnen passa på att leka lite, tänk att alla leksaker ska fram samtidigt men det leks bara med hälften av dem, Någon som har ett bra svar på varför kanske?

 
               Charlie & Isabelle                                                                     Benji

Och nu sitter jag bänkad framför tv:n och funderar på morgondagen...Inget planerat förutom träning, kanske skulle passa på att sola då också;)

  


Nu ska jag ägna tid åt min karl...

xoxo

Nervöst eller inte

Ett tidsinställt inlägg kommer här...
Nu sitter jag inne hos "Bossen" på lönesamtal...wish me goood luck.....
Håll tummarna

xoxo


Nah neh nah

Skapligt danssugen man blir då..


Tankar energi

Så var det återigen dags för lunch. gluttade in i kylskåpet en snabbis
och hittade en stump falukorv, så det blir helt enkelt en smörgås med ägg och falukorv.
Vi är ju bortbjudna på mat senare i em/kväll hos Malin,Isabelle och Benjamin..Ska bli kul,för de är så saknade
mina underbaringar.

Har precis kommit hem från stan efter en liten shoppingrunda, sista biten på presenten till min kära vän är nu klar. Bara inslagning kvar.
Ska bli så kul att få skaka sina lurviga tillsammans med tjejerna i katrineholm. Härligt att vi alla k9ommer vara samlade en lördag tillsammans=) Och sen hoppas jag på lite mys med fina Alva!
Eller jag vill mysa med alla mina goingar ju.

Ne nu ropar magen efter lite påfyllning sen ska jag på lite lönesamtal med "bossen",
NU ska här förhandlas...Vi ska se vem som ger med sig först..hehe

De nya kläderna från dagens vandring på stan....


Alla hjärtans dag

Tusan så skönt det känns med att vara klar med alla hjärtans dag presenten till min underbara fästman.
Brukar ju annars vara så svårt att hitta något passande,men nu blev det något som passar oss.
Väldigt nöjd och det hoppas jag innerligt att han också blir det=)
Nu ska man bara komma på vad man ska skriva i kortet...

Vad har ni gett till era kärlekar under åren som gått?

                     

                      

Tantvarning

pengar vart det ju tyvärr inte denna gång men 4 påsar godis vann jag på godishjulet,tusan också.
godis bortskänkes=)
Bättre lycka nästa gång?!

Om man skulle ta och färga håret imorgon kanske, funderar på rött eller kankse svart?
behöver ha lite hjäälp med att välja, vad tror ni passar mig bäst?
Kanske inte just denna röda färg riktigt, lite mörkare röd...skimrande röd mer...

 



    Dags att kommentera nu....

Ett klick bort...

Jag har länkat till två sidor här på höger sida och 1 högst upp. Gå in på dem och hitta snygga smycken,kläder m.m.
Ett litet tips bara=) Annars skulle jag inte länka dem

xoxo

När man har kuddar under benen

min rygg värker igen....hoppas det bara är tillfälligt.
För jag har verkligen inte tid med detta.=(
Idag började jag dagen med att gå och simma 1 km,superskönt för kropp och själ.
Sedan bar det iväg mor jobbet för ett pass på hela 3 1/2 timme, :)

Men nu ligger jag hemma och vilar ryggen efter att ha slängt i mig lite mat.
Väntar på min kära mor som ska komma på besök. Vi ska spela bingo hon och jag...hahah=)
Har gjort det en gång innan med jobbet och då vann jag 400:- inte så dåligt va?!
Men nu vill jag slumra ett tag, återkommer med resultatet senare.

xoxo

RSS 2.0
Denna månad: Denna vecka: Idag: Online nu: